Dina sökresultat

Om Stallkartan

Stallkartan är en sida där stall och hästverksamheter kan presentera sig för alla som letar efter stall och hästverksamheter av olika anledningar. Det kan vara för dig som letar stallplats till din häst, letar ridskola till ditt barn, letar efter en viss tävlingsplats eller kanske någon att skicka din häst på inridning till.

Sidan är gratis att använda och vi hoppas att alla stall i Sverige ska vilja synas här.

Vid registrering av stall/verksamhet svarar verksamhetsansvarig på ett antal frågor och beskriver vilka tjänster som erbjuds.

Som stallsökare anger du de sökkriterier du letar efter i sökfunktionen på startsidan. Sen är det bara att välja och vraka!

Målsättning/idé

Idén med Stallkartan är att kartlägga alla stall och verksamheter med hästar i Sverige, för att göra dem och deras erbjudanden mer synliga. Vi tycker att det i dagsläget saknas en komplett och lättanvänd kartläggning av detta, och det vill vi ändra på.

Vi vill även lyfta fram stallens miljöanpassningar genom att verksamheterna får beskriva om de gjort några sådana, eller om de har tänkt till på ett speciellt område. Detta för att vi vill att hästnäringen ska bidra till en hållbar utveckling, och genom att lyfta goda exempel vill vi sprida informationen för att inspirera fler till att hitta smarta lösningar.

Stallen kan beskriva om det går, och i så fall hur, man kan åka kollektivt till stallet. Detta underlättar för alla utan körkort och bil samt leder till minskat bilberoende, vilket även det bidrar till en hållbar utveckling.

Användarinfo

Verksamhetsansvarig för stallet eller hästverksamheten
En verksamhetsansvarig för stallet/verksamheten, registrerar stallet och dess verksamhet och beskriver vad som erbjuds genom att svara på frågorna, lägger in information och laddar upp bilder/videos. Några frågor måste besvaras (som stallets/verksamhetens namn, ägarförhållanden od.), medan de flesta frågorna är valbara att besvara.

I samband med registreringen skapar du även ett konto på sidan, och godkänner våra användarvillkor. Genom att godkänna användarvillkoren så försäkrar du att du är den du utger dig för att vara och att du har behörighet att registrera stallet på sidan.

När registreringen är klar så kommer Stallkartan att behöva godkänna registreringen innan stallet visas på sidan, vilket kan ta några dagar som längst. Du som registrerat stallet kan när som helst logga in och redigera informationen.

Stallsökare
Som stallsökare väljer du de kriterier du letar efter i sökrutan på startsidan, och väljer bland resultaten som kommer upp. Du kan även sortera sökresultatet efter stallhyra (gällande stallplats) samt senast inlagt.

Som stallsökare kan du, om du vill, skapa ett konto på sidan för att spara dina sökningar. Klicka på ”Logga in” och ”Registrera dig här!” för att skapa ett konto.

  • Sök stall

    0 kr till 20 000 kr

    + Fler sökalternativ
  • Representerar du ett stall?

  • Återställ lösenord

Jämför listor